Screenshot_20190421-084657.2.png

Om

Det begynte i tidlig alder, som en beskjeden hobby som jeg holdt for meg selv, inntil noen plutselig rotet gjennom bildene mine og sa "wow disse bildene er jo kjempebra!, dette må du jo dele på sosiale medier slik at andre også kan se de".

Litt skeptisk var jeg til tanken på at andre skulle se bildene og hva de eventuelt skulle mene om de, men de ble lastet opp og de positive tilbakemeldingene lot ikke vente på seg.

Så en julaften gikk min kjære inn for at jeg måtte få et skikkelig kamera, frem til da hadde jeg bare brukt en gammel mobiltelefon. 

Pentax var merke hun naturlig falt for, dette var merket som hennes far flittig hadde brukt da han var ute og jaktet etter fugler å fotografere. Dette kameraet er fortsatt det jeg bruker i dag og det har jeg lagt min elsk på. 

Plutselig gikk kvaliteten og nivået på fotografiene opp, og folk meldte sin interesse for å kjøpe bildene mine.

Mine fotografier er noe jeg legger veldig mye tid, energi og sjel i. Det håper jeg at framgår i bildene mine. Bilder er noe man må fange, solnedgangen venter ikke på deg. Dyrene sitter heller ikke i skogen og venter på at du skal komme. Du må være der når det passer for dem.

Først da, klarer du å fange noe ikke alle andre klarer.

Takk for at du er her og tar del i min lidenskap.